10 Şubat 2017 tarihinde Minikler-Küçükler-Yıldızlar ve Gençler grubunda yapılan 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı Okul sporları İl birinciliğine 12 İlkokul-26 Ortaokul ve 10 Lise den  77 erkek ve 33 kız sporcu olmak üzere toplam 110 sporcu katılmıştır..

Yapılan il birinciliği sonucunda Gençler kategorisinde yarışan sporcularımızdan birinci olanlar okullarını ve ilimizi temsilen muhtemelen Gümüşhane’de 18-19 Martta yapılacak olan grup müsabakalarına katılacaklar, gruplarda derece yapan sporcularımız da 28-30 Nisan tarihlerinde Kahramanmaraş’ta yapılacak olan Türkiye birinciliğine katılacaklardır.

Küçükler ve yıldız sporcularımız da 1-2 Nisan tarihlerinde Muhtemelen Aksaray’da yapılacak grup müsabakalarına katılacaklar, sonra da burada dereceye giren sporcularımız 5-7 Mayıs tarihlerinde Elazığ ilinde yapılacak olan Türkiye birinciliğine katılarak şampiyon olabilmek için mücadele edeceklerdir.

Okul Sporlarında geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sporcularımızın başarılı bir şekilde mücadele ederek birincilik kürsüsüne çıkacaklarını ümit ediyor sporcularımıza başarılar diliyoruz.

MÜSABAKASONUÇLARI
1-MÜSABAKA SONUÇLARI.rar