Okullar Türkiye Şampiyonası'nda Erzurum Palandöken Dağı'nda Snowboardcularımızdan Büyük Zafer


26-28 Mart 2024 tarihleri arasında Erzurum Palandöken'de düzenlenen Alp disiplini Türkiye Şampiyonası sona erdi. Türkiye'nin dört bir yanından genç sporcuların bir araya geldiği bu büyük organizasyon, muhteşem bir atmosferde gerçekleşti. Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte, Türkiye'nin gelecek vaat eden kayakçıları birbirleriyle kıyasıya mücadele etti.

Sivas'ı Gururlandıran Meyra Korkmaz!

Sivas'ın gururu genç sporculardan Meyra Korkmaz, şampiyonanın ilk gününde birinciliği, ikinci gününde ikinciliği ve kombine sonuçlarda ikincilik madalyasını alarak büyük bir başarı elde etti.

Sporcularımızdan Belinay Aydoğdu ve Rabia Büşra Aydoğdu da Başarıya İmza Attı!

Diğer Sivaslı sporcular Belinay Aydoğdu ve Rabia Büşra Aydoğdu da unutulmaz bir performans sergileyerek, birincilik ve dördüncülük madalyalarını paylaştılar. Kombine sonuçlarda ise üçüncülük madalyasını kucakladılar.

Sporcularımızdan Sümeyye Yıldız, Bronz Madalya ile Parladı!

Sivas'ın genç yeteneklerinden Sümeyye Yıldız, ikinci gün elde ettiği ikincilik ve kombine sonuçlardaki üçüncülük performansıyla bronz madalyayı kazandı.

Ayrıca, 1. Gün yapılan GS yarışmasında sporcumuz Elif Eylül Çakmak 2. olurken Cansu Güler 3. lük elde etti. Yine sporcularımızdan Melisa Şimşek 4. olmuştur. 2. Gün yapılan GS yarışmalarında büyük mücadele eden Elif Eylül Çakmak 2. lik elde etmiştir. Sporcularımızdan Zeynep Ecrin Yasak ise Fairplay ödülü almaya hak kazanmıştır. Kadınlar kombine sonucunda ise takımımız 2. lik kupası kazanmıştır.

Sivaslı genç sporcuların muhteşem performansı, toplamda 11 madalya ile zirveye yerleşmelerini sağladı. Bu büyük başarı, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün titiz çalışması ve sporcularımızın antrenörlerinin azmiyle mümkün oldu.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan TUNÇ, tüm sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. İl Müdürümüz, "Sporcularımızın gösterdiği performans, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Onların bu başarılarıyla gurur duyuyoruz ve desteklerimiz her zaman yanlarında olacak." şeklinde konuştu.

Okullar Türkiye Şampiyonası, Erzurum Palandöken Dağı'nda gerçekleştirilen muhteşem organizasyon ve genç sporcuların gösterdiği üstün performansla unutulmaz anılara imza attı.