Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Sivas Atletizm İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 2017-2018 öğretim yılı ‘Okullar arası puanlı Atletizm Yıldız Kız-Erkek İl Birinciliği Atletizm Müsabakaları’ sona erdi.

İl birinciliği atletizm müsabakalarında sporcular zorlu ve çekişmeli geçen yarışmalar çekişmeli ve renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmalar sonucunda dereceye girme başarısı gösterdiler.

Fuar alanı atletizm pistinde gerçekleştirilen yarışlara, çok sayıda okuldan öğrenciler katılırken, yarışların coşkulu bir şekilde geçti.
Okullar arası Yıldızlar Puanlı Atletizm Birinciliği müsabakalarına erkeklerde 9 takımdan 65, Kızlarda ise 5 takımdan 45 sporcu olmak üzere toplamda 14 Takım ve 110 sporcu katıldı.

Dereceye giren okul takımları ve ferdi sporculara madalyaları ve kupaları verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç: Dereceye giren sporcularımıza şimdiden katılacakları müsabakalarda başarılar diliyorum dedi.
KILIÇ: Bu müsabakaların gerçekleşmesinde emeği geçen atletizm il temsilcimize, okullarımızın beden eğitimi öğretmenlerine ve Antrenörlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

SONUÇLAR:

1-2018 NİSAN OKULSPOR SİVAS YILDIZ KIZLAR.pdf

2-2018 NİSAN OKULSPOR SİVAS YILDIZ ERKEKLER.pdf