Sivas Karate İl Temsilciliğimizin 2018 yılı faaliyet programında yer alan Sivas karate ligi 3. Peryot’u 14 Ocak 2018 tarihinde Cumhuriyet Üniversitesi Taha Akgül Spor salonunda büyük bir coşku ile yapıldı.

İlimizden Gençlik Spor, Belediye Spor, Fetih Spor ve Yiğdo Spor kulüplerimizden toplam 150 sporcunun katılımı ile gerçekleşen müsabakalara Kocaeli Uluslar arası hakemlerinde Yaşar Coşkun bey’in de katılımı sabah saat 10.00 da başlayıp akşam saat 17.30 da sona ermiştir.

Bu ay yapılan müsabakalarla ligimizin yarısını tamamlamış olduk. Üç peryot maç daha yaptıktan sonra dereceye giren sporculara madalyaları verilirken, genel klasmanda dereceye giren kulüplerimize de kupaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından verilecektir.

Lig faaliyetlerimizde emeği geçen Antrenörlerimize, Hakemlerimize, salon görevlilerimize ve her zaman desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Salim KILIÇ bey’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Salim KILIÇ  Bu ay yapılan müsabakalarla ligimizin Kazasız Belasız Üç Peryot Müsabakalarımız Tamamladık. Dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.