Bayburt'ta düzenlenen 15-16 Mart Okul Sporları Ortaokul Küçükler Grup Müsabakası büyük bir heyecanla gerçekleşti. Bu müsabakada, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nümüzün sporcuları ön plana çıktı.

30 Kg kategorisinde yarışan Furkan Yiğiter, rakiplerini geride bırakarak birinciliği kazandı. 60 Kg'da Cabir Altınay da kendi kategorisinde üstün bir performans sergileyerek birinci oldu. 34 Kg'da Yahya Gez ikinci, 38 Kg'da ise Davut Gez üçüncülüğü elde etti. Bu sonuçlarla, sporcularımız 28-29 Nisan'da Afyonkarahisar'da gerçekleşecek Türkiye Şampiyonası'nda Sivas'ı en iyi şekilde temsil etme hakkını elde ettiler.

Sporcularımızın başarılarına imza atan antrenörleri, "Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün sporcuları olarak gururluyuz. Bu yetenekli gençlerimiz Türkiye Şampiyonası'nda da aynı başarıyı göstereceklerinden eminiz. Onların kürsüde yer alarak madalyalarla döneceklerine inancımız tam" şeklinde konuştu.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Tunç da sporcularımıza ve antrenörlerine büyük bir destek ve başarı dileklerini iletti. Bu başarıların ilimiz spor camiasına büyük gurur yaşatacağına inandığını belirtti.