İTALYA nin Rimili kentinde yapilan kickboks k1 Dunya kupasi sampiyonasinda  İlimizi ve Türkiyeyi temsilen katılan sporcumuz 81 kg da Musa Sunkur 3.sü olmuştur.

2-5 Haziran 2016 tarihleri arasında İtalya Rimini 105 stadyumunda yapılan  kick-boks  best fighter world cup  kickboxıng k1 Dünya kupası şampiyonasında  81 kg da Musa Sunkur dünya 3. Sü olmuştur.

Milli Sporcumuz Musa SUNKUR : İtalya rimini' de  yapılan  kick-boks  best fighter world cup'tan  3. Olarak turnuvaya veda ettim milli takımımızı en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum iyi mücadele ettik nasip böyleymiş bana emek veren milli takım hocalarıma teşekkür ediyorum beni bugünlere getiren antrenörüm Ekrem ARIS a teşekkür ediyorum güzel ülkemize yarın yolcuyuz hakkımızda hayırlısı dedi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim KILIÇ : İtalya rimini' de  yapılan kick-boks  best fighter world cup K1 Dünya kupası şampiyonasında  İlimizi 3 olarak bizleri ve kick-boks   ailesini sevince boğmuştur Kendilerini başarılarından dolayı tebrik ediyor  başarılarının devamını dilerim.