Türkiye Karate Federasyonu 2017 faaliyet programında yer alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğini yaptığı  Dan sınavları eğitim semineri 02-03 Aralık 2017 tarihinde Sivas’ta 4 Eylül Uzak Doğu sporları antrenman salonunda gerçekleşti.

Türkiye Karate Federasyonu Dan Kurulunun belirlediği Atilla ÇELİKTÜRK ve  Recep ORAL hocalar tarafından cumartesi ve Pazar günü sınava hazırlık eğitim çalışmaları devam etti.

Türkiye Karate Federasyonu Dan Kurulunun belirlediği Atilla ÇELİKTÜRK ve  Recep ORAL, kuşak terfi sınavlarına ilginin bir hayli fazla olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

İlimizden toplam 57 Antrenör ve sporcunun katıldığı eğitim semineri çok verimli geçti. Bir Üst Kemere Çıkmak İçin Yarıştılar. Eğitim seminerine katılan tüm antrenör ve sporcularımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyor girecekleri Dan sınavlarında kendilerine başarılar diliyoruz.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim KILIÇ :  Karate camiasına eğitime öncelik verdiklerinin Sivas’ da karatenin alt yapısı sağlam temeller üzerine kurulduğunu ve İnanıyorum ki, bundan sonra başarılı sonuçlara imza atacak sporcular yetiştireceklerine inanıyorum dedi.

KILIÇ : Karate sporunun bir dövüş sporu olarak görülmemesi gerektiğini savunarak, Düzenlenen seminerde yer alan herkesi tebrik edip başarılar diyorum” dedi.