Voleybol sporuna farkındalığın artırılması, iş yoğunluğundan spor yapmaya fırsat bulamayan çalışanlara yönelik düzenlenen turnuvada 250´ye yakın lisanslı sporcu oluştu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Voleybol Federasyonu Sivas İl Temsilciliği organizasyonuyla yapılan kurum kuruluşlar arası valilik kupası voleybol maçları büyük çekişmelere sahne oluyor. Hafta içi her gün saat 18.00´de hafta sonu 13.00´te Atatürk Kapalı Spor Salonu´nda oynanan müsabakalara 20 erkek 2 bayan takımı katılıyor.  Dörder takımla 5 grupta oynanan maçlarda her grubu ilk ikileri, final grubunu oluşturacak olup final grubuna iki takım da Gemerek ilçesinden iştirak edecek.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, "22 yaş üstü insanlara spor yaptırabilmek, spora teşvik edebilmek amacıyla düzenlediğimiz bu turnuvaya katılımın yüksek olması bizleri sevindirdi" dedi.  Kılıç, "İnsanlarımızın iş stresinden biraz olsun uzaklaşması ve deşarj olması kurum kuruluşlar arasındaki diyalogun artırılması hedefimize ulaştığımızı gösteriyor. Tüm takımlara başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Voleybol Federasyonu Sivas İl Temsilcisi Tarık Biçer ise "Voleybol sporuna farkındalığın artırılması, iş yoğunluğundan spor yapmaya fırsat bulamayan çalışanlara yönelik düzenlediğimiz bu turnuvada 250´ye yakın lisanslı sporcu oluştu. Amacımız bu turnuvayı geleneksel hale getirmektir. Katkıları için İl Müdürlüğümüze teşekkür eder takımlara başarılar dilerim. Ayrıca voleybolseverleri Atatürk Kapalı Spor Salonu´na bekliyoruz" dedi.