Sporcularımız Minikler Türkiye Judo Şampiyonasından Madalyalarla Döndüler

02-04 Haziran 2023 tarihleri arasında Balıkesir ilindeki Şehit Turgut Solak Spor Salonu’da gerçekleştirilen Spor Toto Minikler Türkiye Judo Şampiyonası’nda 70 ilden 1400 sporcu katıldı ve sporcular kıyasıya yarıştı.

İlimizi temsil eden sporcularımızdan Metehan Cebeci Türkiye İkincisi olurken, Fatıma Zehra Turan Türkiye Üçüncüsü olarak büyük bir başarı gösterdiler.

 02-04 Haziran tarihlerinde Balıkesir ilinde yapılan Müsabakada ilimiz adına yarışan judocularımızın kategorileri ise şöyle;

Metehan Cebeci 42 kg.da Türkiye ikincisi,

Fatma Zehra Turan 40 kg.da Türkiye üçüncüsü

Sporcularımız Judo Milli Takımı ile 16-18 Haziran tarihlerinde Romanya'da yapılacak olan Minikler Balkan Şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi temsil etmeye hak kazandılar.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan TUNÇ, Spor Toto Minikler Türkiye Judo Şampiyonası’nda ilimizi en iyi şekilde temsil ederek madalyalarla dönen başarılı sporcularımız Metehan CEBECİ ve Fatma Zehra Turan’ı; sporcularımızın Judo antrenörleri Hakan CEBECİ ve Bekir GÜZELİMDAĞ’ı tebrik etti ve sporcularımıza başarılarının devamını diledi. Ayrıca Spor Toto Minikler Türkiye Judo Şampiyonası’nda olduğu gibi 16-18 Haziran tarihlerinde Romanya'da yapılacak olan Minikler Balkan Şampiyonası’nda ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine dair inancının tam olduğunu dile getirdi.