Sporcularımızdan Küçükler Okullar Arası Atletizm Yarışması'nda Muhteşem Performans

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Atletizm Küçükler-Yıldızlar Grup Müsabakaları 9-10 Mayıs 2023 tarihleri arasında Erzincan ilinde gerçekleştirildi.

Bütün gözlerin üzerinizde olduğu bir yarışmada, Küçükler Okullar Arası Atletizm Yarışması'nda muhteşem bir performans sergileyen sporcularımız emeklerinin karşılığını aldı.

Küçükler Okullar Arası Atletizm Yarışması'nda Küçük Kızlar kategorisindeki takımımız, grup ikincisi olarak Türkiye Finalleri'ne katılmaya hak kazandı!  Harika bir ekip çalışmasıyla, yıldızlar gibi parladılar ve başarıya giden yolda önemli bir adım attılar.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezi'nin başarılı atletleri de harikalar yarattı! Muhammed Gökhan Özcan, 60 metrede gösterdiği 8:18'lik muhteşem derecesiyle grup birincisi olarak ilimizi en iyi şekilde temsil ettiler! Ceyda Erol ise uzun atlama dalında 4.64'lük harika bir dereceyle grup ikincisi olarak finale yükseldi! Bu başarılarla adlarından bu branşta başarılarıyla söz ettiren ve gelecek için ilimiz adına büyük umut olan sporcularımız madalyaya doymuyor.

Yine sporcularımızdan Melek Azra Kuzucuoğlu,  fırlatma topunda yaptığı müthiş performansla grubun birincisi oldu! 49.76'lık derecesiyle rakiplerini geride bırakan sporcumuz, Türkiye Finaline adını yazdırdı.

Sporcularımızın antrenörü; “Sizler, küçük bedenlerinizde saklı büyük potansiyelin göstergesisiniz! İnanılmaz yetenekleriniz, azimli çalışmanız ve ekip ruhunuzla, sınırları zorlayıp başarıya ulaştınız. Sizlerle gurur duyuyor, destekçileriniz olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz.

Bu büyük başarılarınızla, Sultan Şehir Sivasımızın adını gururla taşıyorsunuz. Unutmayın, sınırlarınızı zorlamaya devam edin, hayallerinizin peşinden koşun ve sporun büyülü dünyasında daha nice zaferlere imza atın. Bu başarıları elde etmemizde en büyük katkısı olan ve her zaman bizleri maddi manevi desteklemekten geri durmayan Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan TUNÇ’a teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan TUNÇ: “Tüm sporcularımızı ve takımımızı yürekten kutluyorum! Bu başarılarınızın birer adım olduğunu unutmayın ve sizlere gelecek yıllarda daha büyük zaferlere ulaşma fırsatı sunacağını bilmekten dolayı heyecanlıyız! Sizleri tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum!” diyerek tüm sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diledi.