Okullar arası Atletizm Gençler Türkiye Şampiyonası'na Sporcularımız Damga Vurdu 

 TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDAN madalya ve derece ile dönen Sporcularımız İsmail Gündoğdu, Nisanur Sena Uzun ve Şükrü Uğur Öztürk'den güzel başarı geldi.

3-4 Mayıs 2023 tarihinde İzmir ilinde yapılan Okullar arası Atletizm Gençler Türkiye Şampiyonası'nda sergilenen mükemmel performanslarla büyük bir gurur yaşadık! Gerçekleştirilen şampiyonada başarılarıyla sınırlarını zorlayan ve yeteneklerini en iyi şekilde gerçekleştiren Sporcularımız geleceğimize umut ve mutluluk taşıdı.

İsmail Gündoğdu, Cirit Atma branşlarında gösterdiği üstün performansla Türkiye Üçüncüsü oldu! 58.77'lik derecesiyle sıralamada üst sıralarda yer alan sporcumuz Sivas’ın gururu oldu.

Nisanur Sena Uzun, Yüksek Atlama branşında 1.59'luk derecesiyle Türkiye Dördüncüsü oldu.  Yeteneğiyle sürekli parlayan ve bu önemli yarışmada başarıya ulaşan “Sporcu Eğitim Merkezi” sporcumuz iyi bir başarıya imzasını attı. Bu önemli yarışmada başarıya ulaşan sporcumuz;  Sporcu Eğitim Merkezi ve Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün gururu oldu.

Şükrü Uğur Öztürk, Yüksek Atlama branşlarında 1.85'lik derecesiyle Türkiye Beşincisi oldu. Sporcu Eğitim Merkezi sporcumuz gösterdiği performans ile adından söz ettirmeye ilimizi gururlandırmaya  devam ediyor.

Atletizm Antrenörümüz “Bu şampiyonada elde edilen başarı, disiplinli çalışmanın ve spora olan tutkunun bir göstergesi. Daha büyük bir başarıya imza atacak potansiyele sahip genç sporcular oldukları aşikar. Tüm emekleriniz, azimleriniz ve özverileriniz için sizi yürekten tebrik ediyoruz. Atletizm dünyasında adınızı daha da yükseltmenizi hedefleyin. Gelecekteki yarışmalarda da gurur duyacağımıza eminiz. Başarılarınızın devamını bekliyoruz. Bu başarıları elde etmemizde maddi manevi çok büyük katkıları olan Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan TUNÇ’a teşekkür ediyoruz!” ifadelerini kullandı.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan TUNÇ, Okullar arası Atletizm Gençler Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi en iyi şekilde temsil ederek madalyalarla dönen sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ederek başarılar diledi.