Türk Dil Kupası Judo Şampiyonasına Sivas Damga Vurdu

05-07 Mayıs tarihlerinde Karaman ilinde yapılan "6. Türk Dili Kupası İller Arası Judo Turnuvasında" ilimizi başarıyla temsil eden sporcularımız Sivas'a madalyalarla döndüler!

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Judo İl Temsilciliğinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Türk Dil Kupası Judo Şampiyonasının bu yıl 6’ncısı düzenlendi. 

Merkez Spor Salonu’nda 5-7 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen şampiyona süper minikler, minikler ve yıldızlar kategorisinde 20 ilden yaklaşık 700 sporcunun katılımıyla 54 farklı sıklette yapıldı. 

5 Mayıs Cuma günü saat 10:00’da süper minikler kategorisinde başlayan müsabakalar, 6 Mayıs Cumartesi günü minikler, 7 Mayıs Pazar günü yıldızlar kategorisinde yapılacak müsabakaların ardından sona erdi. 

05-07 Mayıs tarihlerinde Karaman ilinde yapılan '6. Türk Dili Kupası İller Arası Judo Turnuvasında' ilimizi başarıyla temsil eden sporcularımızın dereceleri ise şöyle;

Minikler Kategorisi Dereceleri:
Oğuzhan Kulaksız 38 kgda 2.
Metehan Cebeci 42 kgda 2.
Fatıma Zehra Turan 40 Kg da 3.
Mehmet Gökay Güzelimdağ 55 Kg 3.oldu.

Yıldızlar Kategorisi Dereceleri:
Furkan Kulaksız 50 kgda 1.
Eymen Çapraz 46 kgda 3. 
Mehmet Tuna Güz 2.olmuşlardır.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan TUNÇ, Karaman ilinde gerçekleştirilen "6. Türk Dili Kupası İller Arası Judo Turnuvasında" ilimizi başarıyla temsil ederek madalyalarla Sivas'a dönen sporcularmızı ve antrenörlerimizi tebrik ederek başarılar diledi.