Sporcumuz Mehmet Emin Alpak Büyükler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonu
Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezi Sporcularımızdan Mustafa ELİŞ, Büyükler Kategorisinde, Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyonumuza madalyasını Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan TUNÇ takdim etti.

İlimizde düzenlenen Mehmet Emin Alpak Büyükler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası müsabakaları açılış  Seremonisi 4 Eylül Spor Salonumuzda gerçekleştirildi. Seremoniye Sivas Vali Yardımcısı Adem TAŞPINAR,, Halter Federasyon Başkanı Talat Ünlü, İl Müdürümüz ve İl Protokolü katılım sağladı. Dereceye giren sporculara madalya takdimi il protokolünce gerçekleştirildi.

03-07 Mayıs tarihleri arasında İlimizde düzenlenen Mehmet Emin Alpak Büyükler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası müsabakaları 40 ilden 95 kulüp ve 600 sporcunun katılımıyla 4 Eylül spor salonumuzda gerçekleştirildi. Müsabakalarda 100 antrenör ve 56 hakem görev aldı.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan TUNÇ, ilimizi en iyi şekilde temsil ederek Sporcumuz Mehmet Emin Alpak Büyükler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonu olan sporcumuz Mustafa ELİŞ'i ve antrenörümüzü tebrik ederek başarılar diledi.