Muaythai’da Sporcumuz Türkiye Şampiyonu


31ocak 06 Şubat 2023 tarihlerinde Antalya Göynük ilçesinde yapılan Muaythai Gençler ve U23 şampiyonasına katılan sporcularımızdan Fatih Gülhan ise 63 kg yıldızlarda 2.ci oldu. Deprem nedeni ile müsabakalar iptal edildi.

Türkiye Muaythai Federasyonu Gençler ve U23 Ümitler Türkiye Muaythai Şampiyonası Finalleri ve Milli Takım seçmesi müsabakaları 14-15 Mart 2023 tarihlerinde Ankara ilinde gerçekleştirildi. Müsabakalara katılan Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcularımızdan 91kg üst gençlerde Furkan alıcı Türkiye Şampiyonu oldu.

21- 28 Mart Ankara ilinde yapılacak Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazanan sporcumuz ve antrenörü Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan TUNÇ’u makamında ziyaret etti.

Muaythai milli takım antrenörü Ekrem ARİS “Türkiye şampiyonasını iyi bir şekilde şampiyonluk ile sonuçlandırdık. Akabinde Ankara'da yapılacak olan Muaythai Avrupa Şampiyonasında 91 kg Furkan ALICI ülkemizi en iyi bir şekilde temsil edecek. Bu müsabaka aşamalarında bizleri desteğini esirgemeyen bizleri ve sporcularımızı hiç yalnız bırakmayan, maddi manevi yanımızda olan Sayın İl Müdürümüz Erdoğan TUNÇ beye çok teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

Muaythai Federasyonu Sivas İl Temsilcisi Aziz ÖZDEMİR ise Ankara'da yapılacak olan Muaythai Avrupa Şampiyonasında en iyi dereceyi alabilmek için çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini ve sporcularına güvendiklerini dile getirdi.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan TUNÇ, ilimizi başarıyla temsil eden sporcularımızı ve antrenörümüzü tebrik etti.