Sivas Satrançta "Tek Yürek"

Sivas Satranç İl Temsilciliği Taha Akgül Spor salonunda gerçekleştirilen Sivas Satranç Gençler İl Birinciliği Turnuvasında hakemlerinin görev ücretlerini AFAD Başkanlığına bağışlıyor.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden dolayı ertelen Okulsporları Sivas Satranç Gençler İl Birinciliği Turnuvası Taha Akgül Spor salonunda 26 takım, 156 sporcunun katılımıyla başladı.

Sivas Satranç İl Temsilcisi Hasan Yıldırım, "Turnuva öncesi tüm okullara ve sporculara başarılar dileyerek, yaşadığımız afetler sebebiyle tüm ülkemize geçmiş olsun ve Rabbim bir daha bu acıları yaşatmasın!” temennisinde bulundu.  

İl temsilcisi Yıldırım, depremden dolayı etkilen vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla Sivas Satranç İl Temsilciliği olarak turnuvada görev alan hakemlerimizin görev ücretlerini AFAD Başkanlığına bağışlayacaklarını dile getirerek, el ele, gönül gönüle birlikte her zorluğun üstesinden gelineceğini ve böylelikle daha da güçlü olacağımızı söyledi.

Spor Hizmetleri Müdürü Aytaç Keklik "Sivas satranç il temsilciliğimizin bu kadirşinas davranışından ötürü kıymetli il temsilciniz ve hakem heyetine kurumum ve bakanlığımız adına teşekkür ediyoruz" dedi.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan TUNÇ ise bağışta bulunma kararı alarak fedakarlık gösteren, birlik ve beraberliğimize katkı sunan Satranç İl Temsilciliğine ve hakemlere bu örnek davranışlarından dolayı teşekkürlerini ileterek tüm sporcularımıza başarılar diledi.