Sivassporlu Sporcular Minik Misafirlerimizle Bir Araya Geldi

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve futbolcuları, Sivas Binali Yıldırım Yurt Kampüsü’müzde misafir ettiğimiz depremzede çocukları ziyaret ederek forma hediye etti.

Türkiye kayıplarına ağlarken bir yandan da ikinci bir hayata merhaba diyen depremzedeler için seferber oldu. Demir Grup SivassporTeknik direktörü Rıza Çalımbay ve futbolcuları, asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve Sivas Binali Yıldırım Yurt Kampüsümüze getirilen depremzedelerin çocuklarını ziyaret etti.

Çocuklara forma hediye eden Çalımbay ve futbolcular, ailelerin fotoğraf çekinme isteklerini de geri çevirmedi.

Çalımbay, elimizden geldiğince depremzedelere yardım etmeye çalıştığını belirterek, “Bizler gerçekten çok üzgünüz. Deprem felaketi bizleri de derinden etkiledi. Şunu gördük Türkiye bir anda birleşti. Her yerden akın akın yardımlar gitti. Ülke olarak talihsiz olay yaşadık, inşallah bundan sonra daha görmeyiz. Şuanda bile futbol oynamak zor. Yardıma ihtiyaçlı kişilere kol kanat germek zorundayız. İnşallah sizleri maçımıza davet edeceğiz. Hepinize geçmiş olsun diyorum. İnşallah bu tür şanssızlıkları bir daha yaşamayız. Hepiniz Sivas’a hoş geldiniz. Sonuna kadar sizlerle beraberiz.” şeklinde konuştu.

Sivas Binali Yıldırım Yurt Kampüsü Aşık Ruhsati Kültür Merkezimizde gerçekleştirilen programa Sivas Vali Vekili Şakir Öner Öztürk, Belediye Başkan Vekili Turan Topgül, Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ve As Başkanı Faruk Taşseten de katıldı.