12-13 Haziran 2019 tarihleri arasında Ankara’da yapılan Türkcell Türkiye U18 Atletizm Şampiyonasında İlimizi temsil eden Sivas Özdemir spor Kulübü sporcusu Elif Şura ÖZDEMİR kendi kategorisinde Türkiye 3.’sü oldu.

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Türkiye’nin L18 grubunda en iyi genç yeteneklerini bir araya getiren “Türkcell Türkiye U18 Atletizm Şampiyonası “heyecanı sona erdi. Ankara’da yapılan Ali Naili Moran Atletizm Pisti’ndeki yarışmalara 66 bölgeden 822 atlet katılım sağladı. İki gün boyunca yapılan ve toplam 20 branşta gerçekleştirilen müsabakalarda sporcular kıyasıya mücadele ederek dereceye girebilmek için ter döktü.

İlimizi temsilen müsabakalara katılan Sivas Özdemir Spor Kulübü sporcusu Elif Şura ÖZDEMİR U18 Kızlar kategorisinde 2000 metre engelli koşuda Türkiye üçüncüsü oldu ve bronz madalya kazandı. Sivas ÖZDEMİR Spor Kulübü Başkanı Şenol ÖZDEMİR ise,dereceli sporcuyu tebrik ederek;

“Ankara’da yapılan yıldızlar Türkiye Şampiyonasında 2000 metre engellide Türkiye 3.’sü olan Elif Şura ÖZDEMİR, en iyi derecesini yaptı,Enka ve Fenerbahçe sporcusundan sonra Sivas ÖZDEMİR Spor Kulübü Sporcusu kızımız üçüncü oldu.Sporcumuzu ve antrenörümüzü kutluyorum.Bizlere bu imkanı sağlayan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan TUNÇ’A teşekkür ederiz “dedi.

Sporcumuzu ve antrenörümüzü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.