TENİS ELMAS KORT PROJESİ BAŞLIYOR!

18.05.2023

Tenis Elmas Kort  Projesi Başlıyor!
Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde 05.06.2023-01.09.2023 tarihleri arasında Tenis Elmas Kort Projesi'nin başvuruları başladı. 

Çocuklarınıza yaşam boyu bir alışkanlık kazandırmak, onların aktif olmaları sağlamak için kaçınılmaz bir fırsatımız var. Çocuklarınızla birlikte eğlenip öğrenerek Tenis Sporu yapmaya var mısınız?

Başvuru için aşağıdaki formu doldurmanız yeterli:
Tenis Elmas Kort Projesi Başvuru Formu için tıklayınız!



Sivas Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün koordinesinde gerçekleştirilecek olan "Tenis Elmas Kort" Projesi ile yaz aylarını aktif bir şekilde geçirmek isteyen ailelerimiz için sizi Tenis sporunun güzellikleriyle tanıştırmak, çocuklarınızla birlikte katılabileceğiniz “ELMAS KORT” aktivitesine davet ediyoruz..
Göndermiş olduğumuz bağlantıdan kayıt oluşturabilirsiniz..
Bu projemize katılarak, hareketli ve sağlıklı yaşamın kapılarını açın!

Projemize katılan yaşları 6-9 arası çocukların ve ailelerin sağlık ve sosyal hayata adaptasyonuna fırsat tanınıp, çocukların motorik özelliklerini gelişmesi ve pratik düşünmeyi sağlayacaktır. Sosyalleşme imkânı bulamayan çocukların ise bu proje sayesinde akranlarıyla bir etkileşim içinde olma fırsatı sağlanacaktır.

Aynı zamanda da aileleri ile birlikte nitelikli zaman geçirmesinin beraberinde ailelerle beraber öğretme- öğrenme modeli kullanılarak tenis sporuyla buluşturup, tenis becerilerinin arttırılmasıyla tenisin daha eğlenceli, ömür boyu, sürecek bir tutku haline gelmesini sağlanacaktır. Bu projede aktif rol oynayan kişilerin yeteneklerini tespit edip profesyonel ve senyör sporcuları yetiştirmek ve başarılı sporcularımız gelecek yıllarda İlimizi temsil ederek Sivas çapında başarılı sporcular kazandırılmasın temel taşıdır!