Sivaslı Atletlerimiz Madalyaya Doymuyor

13-14 Temmuz 2024 tarihlerinde İzmir'de düzenlenen Atletizm U20 Türkiye Şampiyonası'nda sporcularımız göz kamaştıran başarılarla kazandı!

Türkiye 2.'si cirit atma branşında Mustafa İsmail Gündoğdu muhteşem bir performans sergiledi ve hepimizi gururlandırdı. Mustafa'nın azmi ve çalışkanlığı sayesinde elde ettiği bu başarı, gelecekte daha büyük başarıların haberleri!

Dilan Yılmaz, 800 metre branşında Türkiye 3.'sü olarak kürsüye çıktı ve ilimizi gururlandırdı. Dilan'ın hızı ve artışı, günümüzde atletizmin ruhu bir kez daha gösterdi.

Ömer Fındık, 3000 metre engelli branşında Türkiye 3.'sü olarak büyük bir başarıya imza attı. Ömer'in azmi ve disiplinli çalışması sayesinde bu önemli başarıya ulaştık. Engelleri aşarak madalyaya ulaşmış olması ilimizi çok gururlandırdı.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Tunç, " Bu genç atletlerimizin üstün gayretleri ve disiplinli çalışmaları sayesinde elde ettiğimiz bu başarılar, gelecekte daha büyük zaferlerin kapılarını aralıyor.  Her birini yürekten kutluyoruz! Tebrikler şampiyonlar! Başarılarınızla bizim için büyük bir gururunuzu yaşatın! Mustafa İsmail Gündoğdu , Dilan Yılmaz ve Ömer Fındık, onun birinin azmi ve disiplini sayesinde yaşlılar bu dereceler, herkesin göğsünü kabarttı,Sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını sağlıyor “ifadelerinde bulundu!