Çorum'da Düzenlenen Karakucak Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda Sporcularımız Başarıya Doymadı

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu tarafından Çorum'da düzenlenen Karakucak Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda Sivaslı sporcularımız büyük başarı elde etti. Sporcularımız, kendi kategorilerinde Türkiye üçüncüsü olarak önemli bir başarıya imza attılar.

Sivaslı sporcularımızdan Turan Yiğit Sarıkaya, Halil Gül, Mehmetcan Yasak ve Mustafa Eren Kama, Türkiye üçüncüsü oldular ve ilimize madalya ile döndüler.

Sporcularımızın antrenörü, yaptığı açıklamada, "Bu genç sporcularımızın elde ettiği başarı, uzun süredir verdikleri emeğin karşılığıdır. Hepsiyle gurur duyuyorum ve gelecekte daha büyük başarılar elde edeceklerine inanıyorum," ifadelerini kullandı.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Tunç, başarılı sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ederek şu değerlendirmelerde bulundu: "Bu başarı, Sivas'ın güreş alanındaki potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi. Sporcularımızın elde ettiği dereceler, onların azminin ve çalışkanlığının bir sonucudur. Hepsini yürekten kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum."