Muay Thai Yıldızlar Türkiye Birinciliği'nde Sporcumuzdan Büyük Başarı

Sporcumuzun Büyük Başarısı: Devran Yanardağ Türkiye İkincisi Oldu

15-18 Mayıs 2024 tarihleri arasında Sinop ilinde gerçekleştirilen Okul Sporları Muay Thai Yıldızlar Türkiye Birinciliği'nde, sporcumuz Devran Yanardağ Türkiye ikincisi oldu.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Tunç, Muay Thai Yıldızlar Türkiye Birinciliği'nde üstün performansıyla ikincilik elde eden sporcumuzu ve antrenörünü tebrik ederek başarılar diledi.

İl Müdürümüz, yaptığı açıklamada, "Devran Yanardağ'ın elde ettiği bu başarı, ilimiz adına büyük bir gurur kaynağıdır. Sporcumuzun gösterdiği azim ve kararlılık, diğer genç sporcularımıza da ilham olacaktır. Antrenörümüzün de bu süreçteki emekleri yadsınamaz. Devran ve antrenörünü gönülden tebrik ediyor, gelecek turnuvalarda da aynı başarıyı göstermelerini diliyorum" dedi.

Turnuvada birçok yetenekli sporcu kıyasıya mücadele etti. Devran Yanardağ, sergilediği üstün performans ve disipliniyle dikkat çekti ve bu önemli derecenin sahibi oldu. Genç sporcumuzun bu başarısı, ilimizde büyük bir sevinçle karşılandı.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan TUNÇ, Devran ve diğer genç sporcuların her zaman yanında olduğunu vurgulayarak, bu tür başarıların artması için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.