Balkan Şampiyonluğu için Pedal Çeviren Sporcumuz Antrenmanlara Devam Ediyor!

Ülkemizi bisiklet pist branşında temsil eden başarılı sporcu Semanur Kiriş, Bulgaristan'da düzenlenecek Balkan Şampiyonası için milli takım hazırlıklarını sürdürüyor. Konya'da gerçekleştirilen milli takım hazırlık çalışmaları, genç sporcu Semanur Kiriş'in Balkan Şampiyonası'na en iyi şekilde hazırlanmasını hedefliyor.

Semanur Kiriş, pist bisikleti alanında elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren bir sporcu olarak dikkat çekiyor. Sivas'ımızın gururu olan Kiriş, Bulgaristan'da gerçekleşecek olan Balkan Şampiyonası'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye hazırlanıyor.

Milli takım antrenörleri eşliğinde gerçekleşen yoğun çalışmalar, Semanur Kiriş'in performansını zirveye taşımak amacıyla sıkı bir şekilde devam ediyor. Sporcumuz, Balkan Şampiyonası'nda Türk bayrağını gururla dalgalandırmak için azim ve kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyor.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcumuz Semanur Kiriş'in Bulgaristan'da yapılacak olan Balkan Şampiyonası'ndaki başarısını heyecanla bekliyor, genç sporcumuza başarılar diliyoruz. Türk sporu adına gurur kaynağı olan Semanur Kiriş, milli takım formasıyla ülkemizi temsil edecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan TUNÇ, sporcumuza güvendiklerini ifade ederek Balkan Şampiyonası'nda sporcumuza başarılar dileklerinde bulundu.