Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 3.’sü nü gerçekleştirilen trap atışları 9 Temmuz 2017 Pazar günü sonuçlandı.
Tüm Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği ile birlikte 09 Temmuz 2017 Pazar günü 09.00-18.00 saatleri arasında Melikgazi Atış Poligonu’nda yapılacan trap yarışları “Büyük Erkekler, Genç Erkekler, Bayanlar, Veteran erkekler 50 yaş üzeri ve Avcılar olmak üzere 5 kategoride 143 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Sivas Gençlik Spor Kulübü Sporcularından   Büyük Bayanlarda KAMER GÜR Birinci ,Genç Erkeklerde Muhsin GÜR Birinci , Buğrahan BALICA İkinci Batuhan Ballıca Üçüncü olarak madalyalarını alarak ilimizi en iyi bir şekilde temsil etmişlerdir.

Atıcılık Federasyonu Sivas İl Temsilcisi Necip GÜLDİKEN,  İl Müdürümüz Salim KILIÇ Aynı zamanda Sivas Gençlik Spor Kulübü başkanı olarak sporun her branşına büyük önem verdiğini ifade eden Atıcılık branşında her zaman yanımızda olduğunu Hiçbir zaman yardımlarını esirgemediğini belirterek şahsım ve kulüplerimiz adına teşekkür ediyor Ayriyeten Sivas Gençlik Spor Kulübümüzü almış oldukları başarıdan dolayı kutluyorum dedi.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim KILIÇ  Çorum Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda 3.’sü nü gerçekleştirdikleri müsabakalardan İlimiz adına Sivas Gençlik spor Kulübümüzün almış oldukları başarıyı tebrik ediyor Atıcılık Ailesi olarak emeği gecen İl temsimiz sayın  Necip GÜLDİKEN ve ekibini kutluyor her zaman İmkanlar dahilinde yanında olduğumuzu ifade eder başarılarının devamını diliyorum dedi.