Spor Genel Müdürlüğü projesi olan Analig, de grup müsabakalarında yarı finale, oradan da finale kalan Sivas Karate erkek ve kız taamlarımız 25-26 Mart 2017 tarihinde Isparta ilinde yapılacak Türkiye birinciliği için takım halinde tam kadro müsabakalara katıldık.

Müsabakaların birinci gününde yıldız erkekler müsabakalarında dereceye giren sporcularımız ;  35 kg. Kumite dalında yarışan Fetih Spor Kulübü sporcularından Sercan Atakan AYTEKİN Türkiye 3. Sü olarak Bronz madalya,

45 kg. Kumite dalında yarışan Belediye Spor sporcularımızdan Ramis Eren YILDIRIM  Türkiye 3. Sü olarak Bronz madalya,

Yine Belediye spor sporcularımızdan 50 kg. Kumite dalında yarışan Abdullah UYUMAZ da Türkiye 3. Sü olarak Bronz madalyanın sahibi oldu.

Müsabakaların ikinci gününde yıldız kızlarımız güzel mücadele ederek kızlarda da iki sporcumuz Türkiye üçüncüsü olmuştur.

Kızlarda dereceye giren sporcularımız ; Yıldız kızlar 35 kg. Kumite dalında yarışan Gençlik spor sporcularımızdan Şeymanur İMİRHAN Türkiye 3. Sü olarak Bronz madalya alırken,

Yıldız kızlar 40 kg. Kumite dalında yarışan Belediye Spor sporcularımızdan Zeynep AYOĞLU da Türkiye 3. Sü olarak Bronz madalyanın sahibi oldular.

Anadolu Yıldızları Türkiye finalinde Sivas erkek takımdan üç Türkiye üçüncülüğü elde edilirken, yıldız kız takımdan da iki sporcumuz Türkiye üçüncülüğünü elde ederek toplamda Türkiye Finali sonucunda takımlarımız toplamda 5 Türkiye üçüncülüğü elde ederek dönmüşlerdir.

   Karate İl Temsilcisi  Sebahattin GEZEGEN : Tüm sporcularımıza, emeği geçen tüm antrenörlerimize,  idarecilerimize teşekkür ederken; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz  Salim KILIÇ beye de desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim KILIÇ 25-26 Mart 2017 tarihinde Isparta ilinde yapılan karate müsabakalarında dereceye giren sporcularımızı, İdarecilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum.