Federasyonun 2016 Yılı Faaliyet Programında yer alan 24-25 Aralık 2016 tarihlerinde Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Türkiye Genç Erkekler Bilek Güreşi Şampiyonası, ANKARA Atatürk kapalı Spor Salonu ve Sergi Sarayında yapıldı.

Toplamda 97  kulüp ve 600 ‘e yakın sporcunun katıldığı şampiyonada Sivas ilimizden katılan Talha ŞENER 80+ kg  sağ ve sol kolda Türkiye 2.si olmuştur. 

Ulusal bilek güreşi hakemi ve 2.kademe Antrenörü Mustafa AYDIN “daha önce ilimizden birçok Türkiye derecesi ve dünya şampiyonu çıkardık. Talha ŞENER ’de başarılarımızın devamı olarak gururumuz olmaya devam etti. Ata sporumuz olan bilek güreşi sporuna ve sporcularımıza desteklerini esirgemeyen İl Müdürümüz Salim KILIÇ beye teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İl Müdürü Salim KILIÇ : Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Olarak 24-25 Aralık 2016 tarihlerinde Türkiye Genç Erkekler Bilek Güreşi Şampiyonasında dereceye girerek Türkiye 2. Olan Talha ŞENER ’de başarılarımızın devamı diliyor 2.kademe Antrenörümüz Mustafa AYDIN’ ı  tebrik ediyorum dedi.