Sivas’tan Gençlik Spor Kulübünden Antrenörler Burak BAKIR ve Şeyma ÖZBEK nezaretinde Minik-Yıldız- Ümit-Genç ve Büyükler kategorisinde toplam 14 sporcu ile katılırken, Sivas Belediye Spor kulübü de Antrenör Mahmut GÜMÜŞSAY  nezaretinde Minikler ve Yıldızlar kategorisinde 19 sporcu ile bu turnuvaya katılmıştır.

Turnuvanın birinci gününde Gençlik Spordan Minik Bayanlarda Şeymanur İMİRHAN tüm rakiplerini yenerek altın madalyanın sahibi olurken, yine minik Bayanlar 35 kg da yarışan Belediye Spor dan Burçak İŞLEN de ikinci olarak Gümüş madalyanın sahibi olmuştur.
Turnuvanın ikici günü cumartesi günü yıldızlar ve Ümitlerin maçlarına devam edildi. Her iki kategoride de finale çıkmak için dört tur maç yaparak beşinci turda final maçlarını yaptılar.

Yıldız Bayanlarda çok güzel maçlar çıkaran 47 kg. da yarışan sporcumuz Rabia CÖMERT final maçını kaybederek turnuvanın ikincisi oldu ve Gümüş madalyanın sahibi oldu.

Ümit erkekler 52 kg. da yarışan Gençlik Spor sporcumuz Oğuzhan ADA turnuvanın üçüncüsü olarak Bronz madalya alırken, yine Ümit erkekler 57 kg. da yarışan Gençlik Spor sporcumuz İshak YILMAZ final maçı yaptı ancak finalde yenilerek Gümüş madalyanı sahibi olmuştur.
Ümit erkekler 40 kg. da yarışan Belediye Spor sporcumuz Ramis Eren YILDIRIM ise tüm rakiplerini yenerek turnuvanın birincisi oldu ve Altın madalyanın sahibi olurken,

Yine Belediye Spor sporcularımızdan Ümit erkekler 52 kg. da yarışan Eren PEK ikinci olarak Gümüş madalyanın sahibi oldu.
Belediye spor sporcularımızdan Ümit erkekler 45 kg. yarışan Abdullah UYUMAZ da turnuvanın üçüncüsü olarak Bronz madalyanın sahibi olmuştur.
Turnuvanın son günü Pazar günü öğleden sonra genç bayanlar 48 kg. da yarışan Gençlik spor sporcularımızdan Ayşe Nur ADA finale kadar bütün rakiplerini yenerek geldi, final maçında da çok iyi performans göstermesine rağmen turnuvanın ikinci oldu ve Gümüş madalyanın sahibi oldu.
Genç erkeklerde Gençlik Spor sporcularımızdan 55 kg. da yarışan Murat Can İMİRHAN tüm rakiplerini yenerek finale geldi. Finalde de 4-3 önde iken son üç saniyede rakibe üç puan kaptırarak finalden ikinci olarak ayrıldı ve Gümüş madalyanın sahibi oldu.
Yine genç erkeklerde Gençlik spor sporcularımızdan 61 kg. da yarışan Üzeyir ERDOĞAN da güzel maçlar yapmasına rağmen turnuvayı üçüncü olarak bitirdi ve Bronz madalya kazandı.

Büyük erkeklerde Gençlik spor sporcularımızdan 67 kg. da yarışan iki sporcumuz İbrahim Ferhat AKGÜN ile Abdülkerim ÖZTÜRK gruplarından finale çıkarak iki sporcumuz finalde karşı karşıya geldiler. Yapılan müsabaka da  berabere biten maç sonucunda hakem kararı ile sporcumuz Abdülkerim ÖZTÜRK birinci ilan edilerek Altın madalyanın sahibi olurken, İbrahim Ferhat AKGÜN de ikinci olarak Gümüş Madalyanın sahibi olmuştur.






Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak Tüm sporcularımız aldıkları bu başarılardan dolayı kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Derece Yapan Sporcularımız :
1- Şeymanur İMİRHAN – Minik Bayanlar 35 kg. Altın Madalya - Gençlik Spor
2- Ramis Eren YILDIRIM – Yıldız erkekler 40 kg. Altın Madalya - Belediye Spor 
3- Abdülkerim ÖZTÜRK – Büyük erkekler 67 kg. Altın Madalya - Gençlik Spor
4- Burçak İŞLEN - Minik  Bayanlar 35 kg. Gümüş Madalya - Belediye Spor
5- Rabia CÖMERT - Yıldız Bayanlar 47 kg  Gümüş Madalya - Gençlik Spor
6- Eren PEK - Ümit Erkekler 52 kg. Gümüş Madalya - Belediye Spor
7- İshak YILMAZ - Ümit Erkekler 57 kg. Gümüş Madalya - Gençlik Spor
8- Ayşe Nur ADA - Genç Bayan 48 kg. Gümüş Madalya - Gençlik Spor
9- Murat Can İMİRHAN- Genç erkekler 55 kg. Gümüş Madalya - Gençlik Spor
10- İ.Ferhat AKGÜN - Büyük Erkeler 57 kg. Gümüş madalya - Gençlik Spor
11- Oğuzhan ADA - Ümit Erkekler 52 kg. Bronz  Madalya - Gençli,k Spor
12- Abdullah UYUMAZ - Yıldız Erkekler 45 kg. Bronz Madalya - Belediye Spor
13- Üzeyir ERDOĞAN - Genç Erkekler 61 kg. Bronz Madalya - Gençlik Spor

Genel Klasmanda Sivas Karate takımı 22 il 37 kulüp arasında Zafer Kupasında 3. Lük kupasını kaldırmayı hak etmiştir. ( 1. Üçüncü )
Genel Klasmanda Sivas 3. Olmuştur.