Kamu kurum ve kuruluşları personellerinin daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin artırılması, kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi amacıyla düzenlenen Kurumlar Arası voleybol müsabakaları 4 Eylül Spor Salonunda 21 Erkek 4 Bayan takımı olmak üzere 280  sporcunun katıldığı turnuva Türkiye Voleybol Federasyonu oyun kuralları geçerli olacak. Renkli görüntüler eşliğinde devam etmektedir.

Müsabakaları Gençli Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim KILIÇ’ın yanısıra 
Tugay Komutanı  Fatih Celalettin Sağır , 4 İşletme Baş Müdürü hacı Ahmet Şener, Tüdemsaş Genel Müdürü Yıldıray KOÇARSLAN , Hava Alanı Müdürü Ebubekir Taşseten , Demir Yol İş Sendika Bşk. Murat Kütük , Karayolları 16. bölge Müdür Yardımcısı  Mustafa Kartal ve Emniyet Müdür Yardımcımız müsabakaları yakından izledi. 

Seyirci potansiyelinin yüksek olduğu müsabakalarda seyredenler zaman zaman heyecanlı anlar yaşadılar.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim KILIÇ Kurumlar arası voleybol turnuvasına yoğun katılımdan dolayı memnun olduklarını belirten Amacımız kamu kurumları arasındaki ilişkileri daha sıcak ve üst seviyede tutmak  olduklarını belirtti