Okullar Arası Gençler (Liseler) Müsabakaları bugün yapılan maçlar ve ödül töreni le sona erdi. Dereceye giren takımlara ödüllerini 

Sivas İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa ALTINSOY hocam Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun TAN hocam Okul Sporları İl Temsilcisi Mahmut POYRAZ,Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürümüz Ayhan BAYHAN hocam, Sivas Masa Tenisi İl Temsilcimiz İbrahim DOĞAN Okul Sporları Sorumlusu Emrah YILDIRIM, Ulusal Hakemlerimizden Yılmaz BULUT ve Okul Müdürlerimiz takdim ettiler.
Sivas Masa Tenisi İl Temsilciliği olarak teşekkür ederiz.Dereceye Giren Takımlarımıza Gruplarında ilimizi temsil edecekleri için başarılar dileriz...

ERKEKLERDE
1-MEHMET GÖKHAN AY ANADOLU LİSESİ
2-CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ
3-MERKEZ İMAM HATİP ANADOLU LİSESİ
4-ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
KIZLARDA
1-MERKEZ İMAM HATİP ANADOLU LİSESİ
2-SELÇUK ANADOLU LİSESİ
3-ATATÜRK SAĞLIK MESLEK LİSESİ
4-HALİL RIFAT PAŞA LİSESİ

Gençlik Hizmetleri İl Müdür Salim KILIÇ : Okullar arası  Gençler Kızlar ve Erkekler  Masatenisi Müsabakaları sağlıklı bir şekilde geçmesi bizleri sevindirdi. Emeği Okul sporları il spor temsilcisi Mahmut POYRAZ’a  Masa Tenisi İl Temsilcimiz İbrahim DOĞAN’a Okul Müdürlerimize Hakemlerimize, Antrenörlerimize, sporcularımıza, Bizleri yalnız bırakmayan Velilerimize, personelimize ve Masatenisi ailesine çok teşekkür ediyorum. Dedi.
KILIÇ : Dereceye Giren Takımlarımıza Gruplarında ilimizi temsil edecekleri için Şahsım ve Kurumum adına  başarılar dilerim. dedi.