Türkiye Vücut geliştirme ve Fitness Federasyonu tarafından 02 – 05 Nisan 2015 tarihlerinde Antalya‘da düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme şampiyonası ve milli takım seçmelerine ilimizden 4 sporcu ile antrenör Gökhan yılmaz katıldı
Sporcular yarışmadan üstün performans başarılı ve derecelerle döndüler. Yapılan yarışmalarda sporcular bir birincilik, bir ikincilik ve birde 5. ile derece yaparak döndüler.
Yarışmalarda ilimiz temsil eden sporcular +75 ve -75 sıkletlerinde dereceye girerek başarılı bir sonuçla kente mutlu bir şekilde döndüler.

Antrenör Gökhan YILMAZ; “BAŞARILARIN DEVAMI GELECEKTİR”
Yarışmalardan sonra bir açıklama yapan antrenör Gökhan Yılmaz şu ifadelere yer verdi; “Yarışmalara 4 sporcumuz ile katıldık. Sporcularımızın bu yarışmalara 4 ila 6 aydır hazırlanıyor ve emeğimizin karlığını aldık.  Ben inanıyorum ki ilimizi en iyi şekilde temsil ettik. Bundan sonra da bu tür başarıların devamı gelecektir.  Sporcularıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

iL Müdürü Salim KILIÇ :Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü olarak Türkiye Vücut geliştirme ve Fitness Federasyonu tarafından 02 – 05 Nisan 2015 tarihlerinde Antalya‘da düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme şampiyonası ve milli takım seçmelerine katılan ve derece ile dönem sporcu ve antrenörümüzü kutluyor başarılarının devam etmesini diliyorum. Dedi