Zafer Kupasına 8 ilden 35 kulüp ve 300 sporcu katıldı.
Müsabakaların birinci gününde Ümit kızlar 47 kg da yarışan Gençlik spor kulübü sporcumuz Şeymanur İMİRHAN final müsabakasında yenilerek ikinci oldu ve gümüş madalyanın sahibi oldu.
Müsabakaların ikinci gününde de gençler ve 21 yaş altı kategorilerinin maçları yapıldı.
Müsabakaların ikinci gününde 21 yaş altı erkekler kata dalında yarışan Gençlik spor kulübü sporcumuz Sami ÇİÇEK tüm rakiplerini yenerek birinci oldu ve günün ilk madalyası altın la gelmiş oldu.
Genç kızlar 53 kg. da yarışan Gençlik spor kulübü sporcularımızdan Fatmanur EKİCİ de tüm sporcularını yenerek birinci oldu ve altın madalyanın sahibi oldu.
Genç erkekler 55 kg. da yarışan Gençlik spor kulübü sporcularımızdan Oğuzhan ADA da tüm rakiplerini yenerek birinci oldu ve altın madalyanın sahibi oldu.
21 Yaş altı bayanlar 50 kg. da yarışan Gençlik spor kulübü sporcularımızdan Ayşe Nur ADA da tüm rakiplerini yenerek birinci oldu ve altın madalyanın sahibi oldu.
21 Yaş altı erkekler 60 kg. da yarışan Gençlik spor kulübü sporcularımızdan Sami ÇİÇEK de üçüncü olarak bronz madalya kazandı.
21 Yaş altı erkekler 75 kg. yarışan Gençlik spor kulübü sporcularımızdan Üzeyir ERDOĞAN da final yaparak ikinci oldu ve gümüş madalyanın sahibi oldu.
Yine 21 yaş altı erkekler 75 kg. da yarışan Gençlik spor kulübü sporcularımızdan Bedir DEMİROK da üçüncü olarak bronz madalya kazandı.
Zafer Kupası iller arası Karate turnuvasında Gençlik spor kulübü olarak toplamda 
- 4 ALTIN
- 2 GÜMÜŞ ve
- 2 BRONZ MADALYA kazanarak klasmanda turnuvanın birincisi olarak birincilik kupasının sahibi olduk.
Güzel maçların yapıldığı bu turnuva sporcularımız için iyi bir hazırlık maçı oldu. Nasip olursa inşallah ağustos ayının sonunda Ordu/ Fatsa da yapılacak olan Karadeniz ve Hazar ülkeleri şampiyonasına da katılarak buradan da iyi dereceler yaparak dönmeyi düşünüyoruz.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim KILIÇ: Başarılarından dolayı tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Karate ailesini kutluyor hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.