Sivas’ta düzenlenen Atlı Cirit İl birinciliği müsabakaları 19-23 Mayıs tarihleri arasında Sivas spor tesisleri Atlı Cirit spor tesislerinde tek devreli lig müsabakaları yapılan son maçlardan sonra belli oldu. 
Sivas spor kulübü Merhum İshak EMMİOĞLU' nu unutmadı saygıyla andı müsabakalarda İshak EMMİOGLU adına saygı duruşu ile müsabakalara başladı.

Sivas spor Kulübü, Atlı Cirit Şubesi başkanı  İshak EMMİOGLU hayatını kaybettikten sonraki ilk maçında  Sivas spor tesisleri Atlı Cirit spor tesislerinde başkanın dev posterleriyle müsabakalar başladı.

Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdür Salim KILIÇ Merhum Başkan İshak EMMİOGLU’nun  spor adına memlekette Atlı Cirit  adına  çok şeyler Kazandırmıştır. 

KILIÇ : Merhuma Allah'tan Rahmet  Diliyor mekanı cennet olsun diyerek Merhum İshak EMMİOGLU’nun yapmış oldukları hizmetlerden dolayı Oğlu Burak EMMİOGLU'na  Şiltle taktim etti. 

Müsabakalar sonunda Sivas spor şampiyon oldu. Dereceye giren takımlara Başarı ve Kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim KILIÇ,Sivas Yol İş Sendikası 2 Nolu Şube Eyüp BARAN ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Nami ŞAYLAN tarafından verildi. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim KILIÇ, Sivas spor kulübü Cirit Şube Başkanı ve aynı zamanda Sivas Yol İş Sendikası 2 Nolu Şube Eyüp BARAN ' a Ev sahipliği yapmasından ötürü  ve yardımlarından dolayı teşekkür etti.

SIRALAMALAR
1. SİVASSPOR
2. YEŞİLYURT ATLISPOR VE CİRİT KULÜBÜ 
3. DİRİLİŞ ATLI SPOR VE CİRİT KULÜBÜ
4. KANGAL ATLI SPOR VE CİRİT KULÜBÜ
5. ÖNDER ATLI SPOR VE CİRİT KULÜBÜ



Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından belirlenecek olan tarihte yapılacak olan Türkiye çeyrek final grup müsabakalarına Sivas Spor Kulübü katılmaya hak kazandı.