Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Beşiktaş Vodafone Arena yakınlarında yaşanan hain terör saldırılarının ardından dün gece Ankara’daki bazı polis merkezlerini ziyaret etti. Görev başındaki polislere taziyelerini ileten ve moral veren Bakan Çağatay Kılıç, ülke genelinde başlatılan “#PolisiminYanındayım” kampanyasına da destek verdi.

Bakan Çağatay Kılıç, TBMM’deki bütçe görüşmelerinin ardından Ankara’da bulunan bazı polis merkezlerini ziyaret etti. Dikmen Polis Merkezi Amirliği’nden başladığı ziyaretlerini gece boyunca sürdüren Bakan Çağatay Kılıç, “Vatanımız, bayrağımız için nöbet tutan polisimizle omuz omuzayız” dedi.
 
Ziyaret ettiği polis noktalarında görev başındaki emniyet güçlerine taziyelerini ileten ve moral veren Bakan Çağatay Kılıç, “Hainlere karşı daima polisimizin yanındayız” mesajı verdi.

Ziyaretlerinde polislerle sohbet eden ve hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Çağatay Kılıç, “Failinin adı DAEŞ, PKK, FETÖ, DHKPC ne olursa olsun; terörün her türlüsüne karşı tavrımız asla değişmeyecek, mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Söz konusu vatan olduğunda, canından vazgeçen bu milletin ruhundan, bu asil duruşu söküp atmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Biz millet ve devlet olarak omuz omuza durmaktan, teröre karşı bir olmaktan asla vazgeçmeyeceğiz” diye konuştu.