İstanbul’da düzenlenen ‘’ INTERNATIONAL’E MARAMARA CUP ‘’ Uluslar arası Karate Marmara kupasında Sivas Genlik Spor Kulübü Sporcumuz Oğuzhan ADA’ dan Tüm rakiplerini yenerek İki Altın madalyanın sahibi olmuştur.

18-19-20 Kasım 2016 tarihinde İstanbul’da halkalı spor salonunda yapılan Uluslararası Marmara Kupasına Milli takım kadrosunda yarışan Sivas Gençlik Spor kulübü sporcularımızdan Oğuzhan ADA yarıştığı yıldızlar kategorisinde 45 kg. da tüm rakiplerini yenerek altın madalyanın sahibi olmuştur.

Takım maçlarında da Milli takım kadrosunda yer bulan sporcumuz Oğuzhan ADA takım maçlarında da tüm rakiplerini yenerek takım maçlarında da birinci olmayı başarmışlardır.

İstanbul’da düzenlenen ‘’ INTERNATIONAL’E MARAMARA CUP ‘’ Uluslar arası Karate Marmara kupasına 30 Ülke den toplam 29 takım ve 1422 sporcu katılarak büyük bir katılımın gerçekleştiği turnuva gece geç saatlere kadar devam etti.
İlimizden Milli takım kadrosuna çağrılan Sporcumuz Oğuzhan ADA Yıldızlar kategorisinde son maçını iki altın madalya ile taçlandırarak sonlandırmış oldu. Bundan sonra sporcumuz Ümitler kategorisinde müsabakalarına devam edecektir.

 Türkiye Karate Federasyonu Disiplin Kurulu Başkanı Oğuz ÖKTEN :  Sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. dedi

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Salim KILIÇ : İl Müdürlüğü olarak Sporcumuz Oğuzhan ADA ‘’ INTERNATIONAL’E MARAMARA CUP ‘’ Uluslar arası Karate Marmara kupası müsabakalarında derece almasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek  Sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.