Sivas Gençlik Merkezi Model Uçak Yapımı kursu öğrencilerimiz Cumhurbaşkanımızın Sivas ziyaretinde özel olarak görüştüler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’IN 8 Şubat Cuma günü Sivas’ta gerçekleştirmiş olduğu açılış ve mitingin ardından geçtiğimiz günlerde Sivas Valimiz Salih Ayhan’ın eşi Zeynep AKKİRAZ AYHAN Hanımefendinin açılışını gerçekleştirdiği Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze Bağlı faaliyet gösteren Sivas Gençlik Merkezimizdeki Model Uçak Yapımı atölyesinde eğitimlerine devam eden  öğrencilerimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ile  görüşme talebinde bulundu.

Her daim gençlerin isteklerine cevap veren taleplerini yerine getiren Sayın Cumhurbaşkanımız öğrencilerimizin görüşme taleplerini geri çevirmedi. Sıcak ve samimi geçen sohbette gençlik merkezimin yürüttüğü faaliyetler ve çalışmalar hakkında da bilgi alan Cumhurbaşkanımız öğrencilerimizi tebrik edip nasihatlerde bulundu.

Birebir görüşme imkanı bulan öğrencilerimizden Yaren Abay ve Mevlude Uzdemir heyecanlarını ve mutluluklarını dile getirirken gençlik merkezimizdeki tüm çalışan personele, gönüllülerimize ve eğitimlerine devam eden gençlerimize selamlarını iletti dedi.