Türkiye Halk Oyunları Federasyonu ile Merkez Efendi Belediyesi'nin iş birliğinde geçen 02 – 04 Kasım 2018 tarihleri arasında Merkez Efendi Kültür Merkezi'nde başlayan Halk Oyunları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'na, 24 ilden 27 ekip katılmış ve  Yarışmada halk oyunları ekibimiz yöresel kıyafetleriyle katılmışlardır.

İl Müdürü Salim KILIÇ: Türkiye Halk Oyunları Federasyonumuzun 2018 yılı faaliyet programında yer alan ve 02 – 04 Kasım 2018 tarihleri arasında DENİZLİ'de Merkez Efendi Belediyesi ve Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Halk Oyunları Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Kazım Karabekir paşa spor kulübümüzün 24 ilden 27 ekip katılımıyla Kulüpler arası Halk Oyunları Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Düzenlemesiz kategoride Türkiye ikincisi olarak bizleri ve Sivas halk Oyunlarına ailesini sevince boğmuştur.  

KILIÇ : Kazım Karabekir paşa spor kulübümüzün Başkanı. Saadettin Yılmaz ve antrenörümüz Mehmet CÜCEN ve sporcularını kutluyor Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi