Geçtiğimiz yıl kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Sivas Gençlik Spor Kulübü Bedensel engelliler sporcumuz Ferid Kahriman anısına Engelliler şeker spor kulübü ve Kayseri gençlik spor kulübü oyuncusu Rabia nur Boyraz ve Antrenörü Buse Altıparmak destek için kaptanlarını seni unutmayacağız diyerek destekte bulunmuşlardır. 

Ferid Kahrimanın Babası Seyfi Kahriman ve Annesi Suna Kahriman göz yaşlarını tutamadı Babası Seyfi Kahriman hepiniz benim için birer ferid ’ siniz dedi hepinize geldikleriniz için teşekkür ediyorum dedi.

Sonra GHSİM tarafından Boccia müsabakaları düzenlendi. Müsabakalar çekişmeli geçti.

Sivas Gençlik Spor Kulübü “FERİD KAPTAN SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ” pankartı ile çıktı Müsabakaları Sporcu Velileri Yakından Takip Etti.
İl Müdür Salim KILIÇ ve Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Özaydın açılışta konuşma yaparak her zaman yanında olduklarını bahsetti yakından ilgilendi.

İl Müdürü Salim KILIÇ Sayın valimiz işlerinin yoğunluğu dolayısıyla katılamayacaklarını selamlarını söyledi ve her zaman yanlarında olduklarını bahsetti ve Ferit KAHRİMAN’ın babası Seyfi Kahriman’a  Şilt taktim etti.

Müsabakalar sonucunda Dereceye giren sporculara Madalya ve kupalarını İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Fahrettin SAĞLAM ile sporcu aileleri tarafından verildi.


DERECEYE GİREN SPORCULAR


BC1 SINIFINDA
1-SÜLEYMAN TÜRKER
2-MUSTAFA DEMİR
3-TURAN TÜRKER

BC2 SINIFINDA

1-MAHMUT ŞAHİNBAY
2-KADRİYE EKİCİ
3-FURKAN KUTUCULAR

BC4 SINIFINDA

1-TALİP GÜLER
2-RABİA NUR BOYRAZ
3-VEDAT YILDIRIM
4-FİLİZ KAHRİMAN

BC5 SINIFINDA

1-MUSTAFA AYAN
2-M.TALHA KARABABA
3-MUHAMMED GÖKKAYA