2017-2018 sezonu masa tenisi yıldızlar okul müsabakaları 21-26 Şubat 2018 tarihler arasında yapılan müsabakalar neticesinde yapılan ödül töreni ile sona ermiştir.


 Dereceye giren takımlar sıralaması ise şöyle

KIZLAR
1. GAZİ MUSTAFA KEMAL İLKOKULU
2. SİVAS LÜTFİ ABAY İLKÖĞRETİM OKULU
3. SİVAS SÜLEYMAN DEMİREL O
4. ŞEHİT ÜSTEĞMEN NİZAMETTİN SONGUR ORTAOKULU

ERKEK
1. ŞARKIŞLA ANAFARTALAR ORTAOKULU
2. ŞEHİT FARUK AYDOĞDU İLKOKULU ORTAOKULU
3. SİVAS GAZİ MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU
4. KANGAL - YATILI BÖLGE ORTAOKULU


Dereceye giren takımlara kupalarını Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürümüz Ayhan BAYHAN 2017-2018 sezonu masa tenisi yıldızlar okul müsabakalarında dereceye giren okul sporcularımızı tebrik ederek Madalya ve Kupalarını tebrik ederek ödül töreni sona ermiştir.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Antrenörü : Suha YILDIRIM : Yapılan herşeyde siz büyüklerimizin yaptıklarından ilham alarak bizlerde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Dedi.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Antrenörü :Günay GÖZEL Katılımın fazla olmasından memnun olduklarını ve başarının çalışmaktan geçtiğini söyledi

Okul sporları İl spor temsilcisi MAHMUT BOYRAZ: 2017-2018 sezonu masa tenisi yıldızlar okul müsabakaları katılan okul sporcularımız tebrik ediyor başarılar diliyorum dedi.

Masatenisi İl spor temsilcisi EBUBEKİR BOYRAZ : okul sporcularımızın katılımından memnunluk duyduklarını ve başarılarının daim olmasını diledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim KILIÇ; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak müsabakalar katılan Okul sporcularımıza, Okulsporları ve Masatenisi İl  temsilcilimize, Antrenörlere ve Hakemlerimize ve Personelimize teşekkür ediyor Dereceye giren Okullarımıza başarılarının devamını diliyorum. Dedi.