Türkiye Karate Federasyonu 24-25-26 Aralık 2017 tarihinde Kocaeli’nde yapılan Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Milli Takım Avrupa seçmelerinde Sivas Gençlik Spor Kulübü sporcularımızdan Ümit erkekler 52 kg. da yarışan Oğuzhan ADA, tüm rakiplerini yenerek Milli Takıma girmiştir.

Türkiye Karate Federasyonu Disiplin Kurulu Başkanı ve Sivas Gençlik spor Karate Antrenörü Oğuz Ökten  hocamızın sporcusu olan Milli sporcumuz Oğuzhan ADA yı ve ona desteklerini esirgemeyerek koç’luğunu yapan Antrenörümüz Seher Kehci SUNGUR hocamızı da tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Milli sporcumuz Oğuzhan ADA, 5 Aralık 2017 de Balkan şampiyonası için Monterengo’ya 2018 de de Avrupa şampiyonası için Rusya ya Soçi ye gidecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim KILIÇ: Başarılı sporcumuz Oğuzhan ADA’ya ve ona desteklerini esirgemeyerek koçluğunu yapan Antrenörümüz Seher Kehci SUNGUR hocamıza teşekkürlerimizi sunuyor Başarılı sporcumuza 5 Aralık 2017 de Balkan şampiyonası için Monterengo’ya 2018 de de Avrupa şampiyonası için Rusya ya Soçi ye gidecek olan sporcumuza başarılar dilerim. dedi